Planetarium kbh massgeguide

Tycho Brahe Planetarium Gl. Kongevej 10 København V. Tycho Brahe Planetarium - et univers af oplevelser. Se hvilke film vi spiller i øjeblikket og bestil billetter til IMAX og 3D film. Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien. Hos os kan du opleve kosmologien på Jorden!.

Billige hore sex legetøj

Bliv medlem Med 1 års medlemskab af Tycho Brahe Planetarium får du del i en række fordele, som kan bruges til dig selv, eller du kan give et medlemskab i gave. Den verden vi ikke ser. Den verden vi ikke ser. Så er du altid opdateret på hvad der sker i universet. Bestil eller køb din billet online via vores billetbestilling under hver film i filmprogrammet.

Tycho Brahe Planetarium - et univers af oplevelser. Se hvilke film vi spiller i øjeblikket og bestil billetter til IMAX og 3D film. Tycho Brahe Planetarium leverer lærerig underholdning til hele familien. Hos os kan du opleve kosmologien på Jorden!. Se en IMAX-film i Rumteatret, der er Planetariets hjerte, der med sit næsten m² store lærred leverer en helt særlig filmoplevelse. Se film om solsystemet.

Vi gør opmærksom på, at huset af og til anvendes til private arrangementer, hvilket kan forårsage, at dele af udstillingen er lukket. Nattehimlen er foranderlig og her kan du blandt andet læse mere om, hvornår du kan se de forskellige planeter på himlen eller hvornår du skal kigge efter ISS. Lille Sal I Lille Sal har vi dagligt en programsat film. Den nye interaktive udstilling byder på mange sjove aktiviteter for hele familien. Har du ikke bestilt billetter til en forestilling, anbefaler vi stadig, at planetarium kbh massgeguide er her ca 30 min før. Velkommen til Tycho Brahe Planetarium. Hvilken planets overflade vil du se? Ønsker du dig noget, hver gang du ser et stjerneskud? Bliv medlem Med vo intet vover intet vinder modne bryster års medlemskab af Tycho Brahe Planetarium får du del i en række fordele, som kan bruges til dig selv, eller du kan give et medlemskab i gave. Ønsker du kun at besøge udstillingen, kan dette lade sig gøre med en udstillingsbillet:Clark Planetarium in Salt Lake City, Utah 2017


Thai massage kbh elskerinde København


Computeren følger dine bevægelser, og du skal blandt bruge din krop til at styre et rumskib fra Solen til Pluto. Du kan også følge os på de sociale medier. Se vores udstilling om rumfart, eller tag på en fantastisk filmisk rejse på Danmarks største kuppellærred.